Het wordt steeds duidelijker dat de huidige energieconsumptie zijn tol eist van het klimaat. Bovendien verhogen de stijgende energieprijzen de financiële druk voor bedrijven en particulieren. Misschien ook voor u. Toch hoeft u niet bij de pakken te blijven zitten. Met het fotovoltaïsche zonnesysteem en de fotovoltaïsche zonnepanelen van Solar Energy kunt u werken aan een beter milieu én uw energiekosten onder controle houden.

Voorzie in uw eigen energiebehoefte

Fotovoltaïsche zonnepanelen zetten zonlicht om in energie. Zonnepanelen zorgen voor schone, betaalbare en duurzame energie. Solar Energy heeft de kennis en expertise in huis om fotovoltaïsche zonnepanelen op quasi elk dak te installeren. Solar Energy begeleidt zowel kleine projecten voor particulieren als grote installaties voor industrie, gemeenten en landbouw.

Bij de installatie van een zonnesysteem gaan onze mensen niet over één nacht ijs. Ze bieden advies op maat, maken een analyse van uw huidige energieverbruik en berekenen uw voordelen en energiebesparing bij de installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen. Onze service eindigt echter niet bij de installatie van de zonnepanelen. Ook voor de dienst-na-verkoop kunt u op ons een beroep doen. Wij bieden u een service van A tot Z: van aankoop en analyse over installatie tot beheer en onderhoud.

Electro Clarysse: 30 jaar ervaring

Een duurzame toekomst en een gezond milieu liggen ons na aan het hart. Daarom hebben wij onze activiteiten de voorbije jaren uitgebreid naar het terrein van milieuvriendelijke groene energie. Daarbij kunnen wij terugvallen op een jarenlange ervaring in de aanverwante sector van elektriciteits- en montagewerken. Vakmanschap, maatwerk en degelijkheid zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend. Wij staan met raad en daad voor u klaar. Aarzel daarom niet om ons te contacteren op het nummer 051 46 61 09 of via mail info@solarenergy.be

Bezoek ook de website van Electro Clarysse
www.electro-clarysse.be