Zonnepanelen

Ons gamma zonnepanelen, bestaande uit topproducten, is onmiddellijk leverbaar en wordt aangeboden aan competitieve prijzen. De zonnepanelen, Sanyo en Sunlink, hebben reeds meermaals meeropbrengsten opgeleverd ten opzichte van de beoogde opbrengst vermeld in de offerte.

Sanyo is een topproduct, van Japanse origine, waarvan assemblage uit Hongarije. Sanyo is een multi-layer product, bestaande uit mono kristallijne en amorfe. De amorfe zorgt voor een rendement van zodra er daglicht aanwezig is. Dit zorgt voor een betere opbrengst dan bij andere mono kristallijne panelen. Gezien Sanyo opgenomen is in de grote familie van PANASONIC, gaat Sanyo verder onder de naam PANASONIC SOLAR. Panasonic wil een duurzame en milieuvriendelijke technologie aanbieden, vandaar dat Sanyo perfect past in hun plaatje.

Daarnaast biedt Solar Energy Sunlink aan, een goedkoper alternatief dan Sanyo, doch met een goede prijs -en kwaliteitsverhouding. Sunlink panelen kunnen makkelijk op grote oppervlaktes geïnstalleerd worden. Wegens redenen van internationale marktverwerving gaat Sunlink voortaan door het leven als SegPV (voluit: Solar Energy Global PV). Dezelfde garanties en voorwaarden blijven van toepassing. SegPV blijft streven naar hoge performanties met een uitstekende service.

NIEUW in ons gamma is het merk FIRST SOLAR, een internationale producent van PV modules op basis van cadmium telluride CdTe, beter bekend als dunne film PV modules. Deze PV modules bieden extra voordelen bij daken die niet ideaal gepositioneerd zijn, waarbij bv schaduwelementen aanwezig zijn, of een dak die niet over de ideale oriëntatie beschikt.

Wat omvormers betreft, bieden we zowel de merken SMA als Sunville aan. Beide merken hebben zich reeds meermaals bewezen op de markt van zonnesystemen. Solar Energy biedt U als klant een productgarantie van 10 jaar aan, terwijl de standaard productgarantie 5 jaar is. Ondertussen werkt Solar Energy ook met de merken Kostal Piko en Sunways. Kostal Piko biedt een gamma driefazige transfoloze omvormers met geïntegreerde DC-schakelaar met 10 jaar garantie. Bovendien zijn deze omvormers uitgerust met onafhankelijke MPP-trackers, standaard datalogging en diverse interfaces. Sunways is bekend om zijn driefazige transfoloze omvormers met geïntegreerde DC-switch gelimiteerd op 10kW AC en bovendien 10 jaar garantie.

Onze vakmensen hebben reeds jarenlang ervaring in zowel de tak van elektriciteit als zonnesystemen. Elk project wordt nauwkeurig uitgewerkt, van A tot Z, zodat U zich als klant geen zorgen hoeft te maken.