Onze tevreden klanten, onze beste reclame!

Bedankt voor de vlotte installatie van de zonnepanelen.
Privé Tielt

Wij zijn zeer tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen door de firma Solar Energy. Alles verliep vlekkeloos, vanaf onze eerste afspraak tot en met de plaatsing en de keuring van de zonnepanelen. Vakkundig advies door de administratie, een correcte en stipte levering en plaatsing. Een dikke pluim ook voor de vakmannen voor hun zeer verzorgde en kwalitatieve uitvoering van de werken. Een aan te raden firma.
Privé Oostende

Ik wou bij deze graag even meegeven dat ik héél tevreden ben over de aanpak en de verwezenlijking van de installatie.
De monteurs waren zeer vriendelijk en hebben een heel mooie installatie gedaan en afgewerkt, er was een correcte en efficiënte aanpak van het dossier, de coördinatie en planning waren goed uitgevoerd, en iedereen was heel behulpzaam en professioneel.
Ik weet uit ervaring dat een dankwoord en appreciatie nooit zomaar uit de lucht vallen, maar dat ze dag in / dag uit moeten verdiend worden, maar dit is echt van harte. Proficiat aan jullie team en medewerkers!
Privé Wodecq

Prachtig werk van jullie mannen wat ze gedaan hebben.
Ze verdienen een boontje.
Privé Gistel

Alvast bedankt voor de melding en de vlotte opvolging.
Ik heb intussen vernomen dat de zaakvoerder is langsgeweest om de installatie even te bekijken.
Het moet gezegd, en met de complimenten aan de plaatsers, dat de zaak er keurig uitziet
Privé Oostnieuwkerke

Alvast bedankt voor de mooie installatie van onze zonnepanelen. Een pluimpje voor de 2 mensen die de uitvoering doen, je mag er trots op zijn met zo’n mannen te kunnen werken. Doen dit voortreffelijk.
Privé Ingelmunster

De samenwerking met de firma Solar Energy verliep vlekkeloos. Vanaf het eerste contact tot en met de plaatsing van de panelen bleek dat bij jullie stiptheid, correctheid en klantvriendelijkheid geen loze woorden zijn, maar daadwerkelijk een feit. Niet te vergeten een pluimpje aan de vakmannen voor hun stipte, beleefde en zorgzame uitvoering van de werken! Een firma om reclame voor te maken! Hartelijk dank.
Privé Ertvelde

Bedankt voor de snelle plaatsing van de panelen. Eerst en vooral een dank aan de ploeg die de panelen geplaatst hebben. Hun werk is vakkundig uitgevoerd, alles proper en net toen ze vertrokken. Naast hun technische kwaliteiten waren ze ook heel beleefd.
Privé Tiegem

Mag ik bij deze mijn waardering uiten voor de 2 arbeiders die onze PV installatie geplaatst hebben. De vriendelijke benadering, snelheid van werken en correctheid van uw mensen en zeker van uzelf weten wij zeker te appreciëren.
Privé Geraardsbergen

De keuring moet nog wel gebeuren vandaag maar toch wou ik al eens zeggen dat ik heel tevreden was van de plaatsing en afwerking bij ons gisteren. Het is echt proper gedaan. Of de zon veel of weinig schijnt, kunnen jullie niet veel aan doen uiteraard.
Privé Rumbeke

Meer dan 30 jaar ervaring

Solar Energy, een divisie van het meer dan 30-jarig bestaande bedrijf Electro Clarysse, biedt totaalprojecten aan van fotovoltaïsche zonne-installaties.

De stichters van de firma Electro Clarysse, José Clarysse en Katrien Vande Vyvere, voelen zich nauw betrokken met een duurzame toekomst, alsook een gezond milieu. Vandaar de uitbreiding van hun activiteit naar het terrein van milieuvriendelijke energie. De jarenlange ervaring in de aanverwante activiteit van elektriciteit -en montagewerken alsook hun vakmanschap en maatwerk zorgen ervoor dat zij de projecten probleemloos realiseren.

Zowel bedrijven, particulieren als land -en tuinbouwers zijn gebaat bij het effectief meewerken aan een beter milieu. Bovendien kunnen zij hun energiekosten onder controle houden. De bijkomende premies zorgen er tevens voor dat de terugverdienkost rond de 7 à 8 jaar ligt. De zogenaamde groene leningen geven een extra duwtje in de rug. De belastingsaftrek van 40% van het volledige investeringsbedrag is ook leuk meegenomen.